Böcker / ÄLGKÖTT OCH PERAN

Älgkött och Peran

 
 
Välkommen till min nya bok, Älgkött och peran,
ingen vanligt kokbok.
För många år sedan blev jag tillfrågad av Gimdalens Södra jaktlag om jag kunde göra en liten bok om deras älgfile´middagar. Det stundade ett tjogoårsjubileum för dessa middagar och vad vore lämpligare än en jubileumsbok. Jag antog utmaningen med ett undantag och det var att jag även fick göra personporträtt på jaktlagets profiler. Älgjakten är mycket mer än en file´! Jag hade jagat med min kamera på många jakter. I mitt arkiv fanns bilder från älgjakter då inte mobilen eller pejl på jakthundar sett dagens ljus. Jag kände mig verkligen upprymd över uppdraget jag fick vid Filémiddagen 2011. Det blev en fantastisk resa. I värmen och skenet från tjärvedsbrasor har jag lyssnat på storskogens män. Berättelser som jag nu kan lämna över till framtiden. Tack all ni som bjudit på detta! Nu kommer Älgkött och peran, ingen vanlig kokbok! Låt er väl smaka!
 
 Beställ en unik upplaga av boken Älgkött o peran, ingen vanlig kokbok. Specialupplagen skiljer sig från den vanliga genom att en sida med egen loggo och eventuell text binds in i början av boken. Vi sätter även in ett sidenband.
Detta erbjudande gäller fram till 31 mars. Pris 10 ex 195:- Mer än 10 ex är priset 175:-/st Boken kan även förbeställas i enstaka exemplar för 225:- Alla förbeställda böcker signeras.
 
All försäljning genom Ågrenshuset, Ågrenshuset Prenumerationer pren@agrenshuset.se
 
 
Leif Milling | Gimdalen 242, 840 60 Bräcke - Sweden | Tel:: +4670-3257660 | leifmilling@mac.com